top of page

IT-specialist met
pedagogisch-didactische ervaring

LAB Gedreven Onderwijs werkt doorgedreven digitaal. Om onze IT-processen te versterken werven we een IT’er mét pedagogisch-didactische ervaring aan.

Opstart voorzien vanaf schooljaar '24-'25, functie in vacante uren.

Omschrijving

Als IT-specialist ga je onze digitale werk- en leeromgeving optimaliseren, didactisch versterken en nog gebruiksvriendelijker maken voor de coaches en leerlingen. Je werkt zo mee aan onze missie 'goesting geven om te blijven leren' want een effectiever onderwijs-leerproces zorgt voor een vlottere werking van de lespraktijk, wat zich vertaalt in (nog betere) begeleiding van onze leerlingen, meer tijd voor het ontwerpen van uitdagende boeiende leeractiviteiten, enz. Zowel onze coaches als onze leerlingen baten erbij.

 

Dankzij een verbetering van de leeromgeving ervaren onze leerlingen een betere flow tijdens hun leerproces, een betere ondersteuning in hun groei naar zelfgestuurde “leerders”. Kortom, een job met impact.

 

Daarnaast word je als specialist ook betrokken bij enkele specifieke IT-projecten zoals het optimaliseren van het maken van de uurroosters, de flow van digitale gemaakte opdrachten naar een ingevulde evaluatieapp, enz.

Profiel

-Je behaalde een bachelor- of masterdiploma. 

-Werkervaring binnen het secundair onderwijs is een must. Je bent een expert over “leren” en (digitale) leermiddelen.

-Ervaring met het werken met digitale educatieve tools zoals Bookwidgets, Kahoot, Google Classroom, padlet, Edpuzzle, Kaizena en Pear Deck is een must. De gegeven voorbeelden zijn indicatief, je hoeft zeker geen ervaring met allemaal te hebben en er worden ook andere tools gebruikt op LAB.

-Ervaring met scripts en/of programmeren is een plus.

-Je bent enthousiast en creatief en werkt graag oplossingsgericht. 

-Je werkt graag in team, met en voor mensen

bottom of page